El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

11/7/13

Nous tallers al mes de juliol

Aquí podeu veure els nous tallers que portarem a terme el mes de juliol. Feu clic a les imatges per ampliar-les.



A més d'aquests tallers municipals, l'Associació Mithra farà una sèrie de mini-tallers en format de xerrada de cara a l'estiu. Podeu fer-hi un ull, segur que us interessen!




Connecta't, però vigila!

Aprofita la xarxa per informar-te i comunicar-te, però fes-ho amb seny
El Departament d’Ensenyament ofereix a tots els i les joves, i a les seves famílies, un manual de bons usos digitals per ajudar-los a navegar per internet amb seguretat i a protegir la seva privacitat.
Amb un llenguatge directe que fa una lectura amena, hi trobareu accions, informació i recomanacions per fer un ús segur de les xarxes socials, correu electrònic i xats.

Voleu saber-ne més?  


5/7/13

Els cursos d'iniciació van finalitzant

Anem finalitzant el curs lectiu, i els cursos d'iniciació a l'ordinador, Internet i xarxes socials arriben també a la seva fi. Però aquest mes no ens aturem i tenim una programació força activa que podeu consultar aquí.


I si això us sembla poc, esteu atents a les vostres pantalles, ja que els propers dies ampliarem el catàleg d'accions formatives d'estiu amb més cursos interessants. No us els perdeu!


Formació de formadors al Punt TIC

Avui al Punt TIC acollim una formació sobre el portal parla.cat organitzada pel Servei Local de Català, on un grup de professors de català està descobrint els recursos formatius dels quals disposa el citat portal. Posem a disposició del servei l'espai formatiu, els ordinadors amb connexió a la xarxa i mitjans de projecció, i hi proporcionem assistència tècnica.


Si la vostra entitat està interessada en utilitzar l'espai, poseu-vos en contacte amb nosaltres a l'adreça tic[arrova]santfeliu.cat i us explicarem les passes que heu de seguir per poder utilitzar aquest espai hiperconnectat i còmode.

La SantFeliuSfera renovada i amb noves funcionalitats per estar al dia de la comunitat santfeliuenca

Sant Feliu On Line ha renovat la SantFeliuSfera. Aquest projecte que va néixer l'any 2006,  integra tota l'actualitat informativa de la comunitat formada per webs, blocs, fotologs i videoblocs de la ciutat i actualment compta amb més de 230 blocs.


 La nova plataforma aconsegueix que les actualitzacions es classifiquen per categories i que hom pugui visualitzar aquelles categories que els hi són interessants, així com amagar la resta de widgets,  i la més novetosa que és poder afegir la SantFeliuSfera o qualsevol de les categories al nostre agregador de RSS.

Estar al dia del que expliquen els blocaires del municipi implica consultar moltes planes web i això es pot traduir en hores de feina. Fer ús del servei que ofereix la SantFeliuSfera és fàcil i estalvia molt de temps, només cal anar al web www.santfeliu.cat/sfera, trobar el canal que es vol seguir i afegir l'adreça del canal al sistema de sindicació de continguts que acostumem a fer servir. Actualment, molts dels principals navegadors d'Internet ja afegeixen sistemes de sindicació que creen botóns a la barra de preferits amb els canals seleccionats. D'aquesta manera hom s'estalvia el recorregut per tots els blocs que segueix ja que pot veure directament quin d'ells ha actualitzat informació.

D'altra banda, El contingut de la SantFeliuSfera està en constant creixement i tota persona que respecti les normes d'ús i vulgui fer visible el seu espai a Internet per mitjà d'aquest servei pot realitzar la solicitut enviant un e-mail a santfeliusfera@santfeliu.cat, tot indicant l'URL de l'espai que es vol donar a conèixer, l'autor i la categoria a la que es vol integrar.

Amb la SantFeliuSfera, estar al corrent de tot el que es diu des de Sant Feliu i al minut és un fet.