El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

7/3/14

Comencen les activitats sobre internet segura per a escoles


L'Aula Digital vol fomentar l'ús segur i eficient entre l'alumnat de Sant Feliu.

25 nens de 4º de primària van obrir la ronda de visites de les escoles de Sant Feliu al Punt TIC Palau Falguera. L'activitat s'adreça a nens i nenes d'entre 10-12 anys, ja que s'ha detectat que és la franja d'iniciació a algunes eines com ara les xarxes socials i el telèfon mòbil. Des de Sant Feliu Innova pretenem que tinguin les competències bàsiques per tal de fer un ús responsable, segur i eficient d'aquestes i d'altres.
L'activitat està plantejada seguint les pautes de gamificació, es a dir, "aprendre jugant". Es fa un concurs de preguntes en parelles i en grups, amb puntuacions conjuntes i doble premi pels més espabilats. Al final s'atorga un diploma als alumnes que hagin contestat més acuradament els qüestionaris que parlen d'ús general del pc, recerca d'informació, correu, xarxes socials i mòbil.
Tot plegat és l'excusa per una xerrada final on es parla dels perills de l'ús indegut de l'ordinador.

Com que durant el mes de març aniran passant algunes escoles de la ciutat, s'està aprofitant alhora per passar un últim qüestionari estadístic del qual es farà un buidatge final per saber l'ús que fan els nostres nens del pc i la xarxa. Dades que compartirem amb tots vosaltres.


1 comentari:

Anònim ha dit...

A mi m'agradat molt aquesta activitat perquè ha estat divertida i molt entretenida. El que més m'agradat ha sigut l'enquesta del final.
A mi magradat la enquesta, perque era divertida i entretenida